" rel="stylesheet">
't Schop
NederlandsEnglish
spacer

...Bedrijfsuitjes, familiebijeenkomsten e.d.

Onze arrangementen zijn onderverdeeld in voor u samengesteld en zelf kiezen activiteiten.
*Onder voor u samengesteld vindt u door ons samengestelde arrangementen met activiteiten, die we bijzonder bij onze boerderij vinden passen. Deze arrangementen kunnen ’s ochtends plaatsvinden met aansluitend een lunch of ’s middags met aansluitend een diner.
*De zelf kiezen activiteiten zijn alleen te boeken in combinatie met een van onze eetmogelijkheden of kookworkshops.
Het prachtige dorp Hilvarenbeek en haar omgeving biedt veel mogelijkheden om op een leuke manier de dag in te delen met vrienden, familie of collega’s. Wij hebben voor u een aantal activiteiten uitgekozen die goed aansluiten op de kookworkshops. Zo kan er een perfect dagarrangement worden samen gesteld. Na ontvangst met een kop koffie of thee en een Brabantse lekkernij start u met de gekozen activiteiten.

Verblijf:

In samenwerking met hotels en luxe groepsaccomodaties in de buurt, kunnen we u ook een combinatie van activiteiten en overnachting aanbieden!!

Er zijn diverse vervoersmogelijkheden:
 • Op eigen gelegenheid
 • Met een gehuurde fiets via een route door de prachtige omgeving
 • Met een huifkar getrokken door een echt Belgisch trekpaard of tractor.
  Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.
  eko
  facebook spacer retweet spacer linkedin
  spacer
  Nieuws

  groep op het erf met BBQ
  Het prachtige dorp Hilvarenbeek en haar omgeving biedt veel mogelijkheden om op een leuke manier de dag in te delen met vrienden, familie of collega’s.

  spacer
  spacer
  ‘t Schop   ·   Esbeekseweg 2   ·   5081 ED Hilvarenbeek   ·   Tel. 013-505 61 56   ·   Fax 013-505 62 96   ·   info@hetschop.nl