" rel="stylesheet">
't Schop
NederlandsEnglish
spacer

Meld je aan voor de Sunday roast met Joost d'n Ark!!

Sunday Roast 17 september.
Tijdens de korte toer op de boerderij zal Slow Food Alliantie chef Joost van Roosmalen al zorgen voor een bijzonder gerechtje. Eenmaal terug van de rondleiding is een lange tafel voor u gedekt en kunt u genieten van diverse bereidingen van het rundvlees van ’t Schop met een keur aan de mooiste seizoensgroenten. De middag wordt afgesloten met een typisch Brits dessert met een dikke Brabantse knipoog.
Zoals in Groot-Brittannië is ook in Hilvarenbeek de middag bedoeld voor het hele gezin. De live muziek maakt de sfeer compleet.
Inschrijven voor deze Sunday Roast kan in de winkel van ’t Schop, de andere deelnemende bedrijven, of via Sundayroast@hetschop.nl

De kosten bedragen € 29,50 per persoon. Kinderen tot 6 jaar kunnen gratis aanschuiven en voor de kinderen tot 12 jaar bedragen de kosten € 10,-.

Meld je hier aan!
Terug naar overzicht...
eko
facebook spacer retweet spacer linkedin
spacer
Nieuws

Onze hamburgers in onze eigen keuken ambachtelijk gemaakt zijn, van puur rundvlees met een zeer lage Foodprint, omdat onze koeien grazen in de natuur.
Bovendien zijn ze verschrikkelijk lekker!!!

spacer
spacer
‘t Schop   ·   Esbeekseweg 2   ·   5081 ED Hilvarenbeek   ·   Tel. 013-505 61 56   ·   Fax 013-505 62 96   ·   info@hetschop.nl