" rel="stylesheet">
't Schop
NederlandsEnglish
spacer

Nieuws / in de pers

Het Schop in de NRC.
Samen met de Lindenhoff in de NRC, dat is iets om trots op te zijn. Beiden gaan we voor kwaliteit en smaak en beide zijn we een familiebedrijf.
Er is echter een groot verschil, op de Lindenhoff gaat men ervan uit dat als de smaak goed is, het ook goed zit met de kwaliteit.
Wij hechten echter aan de biokwaliteit, de biocertificering, dat biedt de klanten zekerheid en vertrouwen. Als je dat niet doet sluipen er toch producten in de keten, die wel bijv. bespoten zijn en/of met kunstmest gekweekt en/of met gentech voer geproduceerd. Dat vinden wij niet (h)eerlijk, die hebben wat ons betreft een bijsmaak, hoe lekker ze ook zijn.
De tijd dat biologische producten soms niet de kwaliteit hadden van gangbare is ver achter ons, sterker nog bio is meestal beter van smaak doordat het de tijd hebben gekregen om te groeien, maar het certificaat is de enige garantie.
Aan deze uitgangspunten mag u ons houden.

Voor degenen, die het artikel nog niet gelezen hebben:

Downloads:
 NRC_20111217_1_029_article1.pdf

Back to overview...
eko
facebook spacer retweet spacer linkedin
spacer
Nieuws

de kookavonden van onze kookkalender speciaal bedoeld zijn voor mensen, die iets bijzonders willen leren op culinair gebied

spacer
spacer
‘t Schop   ·   Esbeekseweg 2   ·   5081 ED Hilvarenbeek   ·   Tel. 013-505 61 56   ·   Fax 013-505 62 96   ·   info@hetschop.nl