Wat: Barbecue Masterclass (VOL)

Datum: donderdag 25 mei 2023

Tijd: 18.00 uur tot 24.00 uur

Let op: dit is een evenement in het verleden!

Wat ga je doen?

Van eigentijdse foodies tot ware grill masters, voor iedereen met passie voor lekker eten, én de bereiding er van organiseren wij een Barbecue Masterclass. Tijdens de Masterclass maak je kennis met de producten die je gaat bereiden op verschillende manieren, en je leert de beste technieken te gebruiken.

Kennis maken met de beste producten

Ons doel is om je enthousiast te maken voor lekker eten dat op de juiste manier is bereid. Soms is dat niet eens zo moeilijk. Maar het kan ook vragen om wat extra vaardigheden die je moet leren beheersen. De juiste materialen en producten spelen hierbij een belangrijke rol. Zeker weten dat jij het ook proeft!

De Masterclass vindt deels plaats in onze slagerij waar we beschikken over een grote keuken. Echter zullen we het grootste van de tijd buiten bezig zijn met de diverse barbecues (braai en keramische barbecue) die we buiten hebben staan en natuurlijk open vuur. Samen met onze pitmaster Patrick Jansen (Cookwaus) bereid je de lekkerste gerechten! Iedereen is betrokken en is er genoeg ruimte voor interactie. Natuurlijk wordt er de gedurende de gehele masterclass lekker geproefd en staat gezelligheid hoog in het vaandel!

Prijs en aantal deelnemers

De totale workshop duurt ongeveer 6 uur. De masterclass barbecue kost €69,00 per persoon, met slechts veertien deelnemers (vol = vol). De masterclass is inclusief koffie, thee de 5 verschillende gerechten en 2 consumpties (speciaal bieren naar keuze).