Wat: FIER! 2023

Van: zaterdag 8 april 2023

Tot: zondag 9 april 2023

Let op: dit is een evenement in het verleden!

Hilvarenbeek ontwaakt! FIER! is het eerste festival van het seizoen en daarmee halen we jullie uit je festival-winterslaap. Wij druk in de weer om een gaaf festival te organiseren op de locatie ’t Schop, dus maak je agenda alvast vrij op 8 & 9 april.

Achtergrond Fier! 

Fier! is een Smaak & Vermaak festival in Hilvarenbeek dat in 2015 voor het eerst heeft plaatsgevonden. Ons festival heeft een duidelijke boodschap, alles heeft een verhaal. Wij willen bewustwording creëren. Bewustwording van wat je eet en drinkt, maar zeker ook van jouw omgeving en de footprint die je nalaat! Wij werken hierbij zo veel mogelijk samen met lokale partijen en bieden (biologische) producten met een verhaal aan. 

Met gemiddeld 4.500 enthousiaste bezoekers en een goede relaxte sfeer zijn de voorgaande edities uiterst succesvol verlopen. Fier! is een divers festival met een eigen karakter en een beleving. Gericht op zowel smaak als op vermaak. 

Fier!bos

Ter gelegenheid van ons lustrum hebben we in 2019 een actie opgezet om ons eigen bos te realiseren. Door dit (voedsel)bos aan te leggen zijn we op een permanente wijze aan de slag gegaan met het terugdringen van onze CO2-uitstoot. Deze actie was een groot succes. Onze bezoekers hebben, door groene bonnen aan te schaffen, ons Fier!bos bij elkaar gegeten en gedronken! Ook benieuwd hoe dit bos er ondertussen uitziet? Neem gerust een kijkje bij het perceel aan het Diessenbroek, de Willekensdreef.

Fier! 2023

De volgende editie komt er aan, komende paasweekend gaan we Hilvarenbeek weer wakker maken met een spetterd festival. Voor meer informatie bekijken de website www.festivalfier.nl.