Ingrediënten (4 personen):
½ Krop andijvie
½ Appel
1 Sinaasappel of 2 mandarijnen
2 Eetl. zonnebloempitten of pijnboompitten
Handje in reepjes gesneden abrikozen
75 g gerookt spek, in stukjes gesneden
3 Eetl. olie
1 Eetl. azijn
Peper en zout

Bereidingswijze:
Was de andijvie en snijd ze in heel dunne reepjes. Schil het fruit en snijd het in stukjes. Rooster de pitten in een koekenpan en bak daarna het spek uit. Klop een dressing van olie, azijn, peper en zout. Meng andijvie, fruit, pitten en spekjes door elkaar en giet de dressing erover.

< Alle recepten

Bioboerderij 't Schop maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.