Ingrediënten (4 personen):

2 Courgettes
2 Paprika’s
1 Bakje kerstomaat
2 Teentjes knoflook
1 El peterselie (gehakt)
1 tijm (gehakt)
1 Takje vers rozemarijn
½ Citroen
Scheutje witte vermout (of witte wijn)
3 El olijfolie
Peper en zout

Bereidingswijze:

Pers de teentjes knoflook en rasp de schil van de citroen. Meng de knoflook met de geraspte citroenschil, de olijfolie, een scheut vermout van witte wijn, de peterselie, de verse tijm, de gehakte rozemarijn en wat peper en zout.

Snij de courgettes en de paprika’s in reepjes. Meng de stukjes courgette en paprika en de kerstomaatjes, en roer er de kruidenmarinade door.

Verdeel de groenten over grote groene aluminiumfolie en maak er papillotten van.

20 à 30 minuten op de barbecue geweest. Werk af met peper, zout en citroensap.

< Alle recepten

Bioboerderij 't Schop maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.