Ingrediënten (4 personen):
2 Courgettes
2 Paprika’s
1 Bakje kerstomaat
2 Teentjes knoflook
1 El peterselie (gehakt)
1 tijm (gehakt)
1 Takje vers rozemarijn
½ Citroen
Scheutje witte vermout (of witte wijn)
3 El olijfolie
Peper en zout
Bereidingswijze:
Pers de teentjes knoflook en rasp de schil van de citroen. Meng de knoflook met de geraspte citroenschil, de olijfolie, een scheut vermout van witte wijn, de peterselie, de verse tijm, de gehakte rozemarijn en wat peper en zout.
Snij de courgettes en de paprika’s in reepjes. Meng de stukjes courgette en paprika en de kerstomaatjes, en roer er de kruidenmarinade door.
Verdeel de groenten over grote groene aluminiumfolie en maak er papillotten van.
20 à 30 minuten op de barbecue geweest. Werk af met peper, zout en citroensap.