Ingrediënten:
700 g Procureur
15 g gemberwortel
1 Rode peper
1 Uien
4 Teen Knoflook
2 el Sesamolie
2 el Gembersiroop
4 el Sojasaus
1 snufje Peper zwart
1 snufje Zout

Bereidingswijze:

Maak een marinade van de gember, peper, ui, knoflook, sesamolie, gembersiroop en sojasaus.

Wrijf hiermee het vlees goed in en laat dit minimaal 2 uur (liever een hele nacht) afgedekt intrekken.

Grill/BBQ: grill het vlees aan beide kanten in 6 minuten aan beide kanten mooi goudbruin en gaar.

Koekenpan: smelt wat boter en bak het vlees rondom mooi goudbruin, laat even doorgaren.

Maak als het nodig is nog wat op smaak met peper en zout uit de molen.

Blus bakvet evt af met een scheut bouillon of water voor een lekkere jus.

Eet smakelijk!

 

< Alle recepten

Bioboerderij 't Schop maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.