Ingrediënten:
700 g Procureur
15 g gemberwortel
1 Rode peper
1 Uien
4 Teen Knoflook
2 el Sesamolie
2 el Gembersiroop
4 el Sojasaus
1 snufje Peper zwart
1 snufje Zout

Bereidingswijze:

Maak een marinade van de gember, peper, ui, knoflook, sesamolie, gembersiroop en sojasaus.

Wrijf hiermee het vlees goed in en laat dit minimaal 2 uur (liever een hele nacht) afgedekt intrekken.

Grill/BBQ: grill het vlees aan beide kanten in 6 minuten aan beide kanten mooi goudbruin en gaar.

Koekenpan: smelt wat boter en bak het vlees rondom mooi goudbruin, laat even doorgaren.

Maak als het nodig is nog wat op smaak met peper en zout uit de molen.

Blus bakvet evt af met een scheut bouillon of water voor een lekkere jus.

Eet smakelijk!

 

< Alle recepten