Ingrediënten (2 personen):

130 gr zoete aardappel
130 gr parelcouscous
1 groentebouillonblokje
250 gr kikkererwten uit blik
2 el olijfolie
Peper en zout
1 tl paprikapoeder
2 gekookte rode bietjes
2 handjes rucola
30 gr gemengde noten
50 gr feta

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de zoete aardappel in stukjes en kook gaar in 8-10 min.
  3. Kook de parelcouscous met 1 bouillonblokje gaar en spoel af met koud water.
  4. De kikkererwten uit laten lekken en afspoelen, vervolgens marineren met olijfolie, peper en zout, paprikapoeder.15 min. in ovenschaal roosteren.
  5. Bietjes in blokjes snijden en met de rest van de ingrediënten mengen tot een salade.
  6. In plaats van bietjes kun je ook komkommerblokjes en tomaatjes toevoegen.

< Alle recepten

Bioboerderij 't Schop maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.