Ingrediënten (4 personen):

150 g rijst
1 rode paprika
250 g champignons
350 gr. runderreepjes
2 kl paprikapoeder
10 g bladpeterselie
1 beetje lichte room/ creme fraiche
1 el boter
peper en zout

Bereidingswijze:

Kook de rijst volgens de aanwijzing op het pak.Roer de rijst los met een vork.
Snij de rode paprika in reepjes. Snij de champignons in plakjes.
Smelt de boter in de pan en roerbak de reepjes rundersteak 2 minuten op hevig vuur.
Schep uit de pan en bewaar onder aluminiumfolie.
Voeg nu de paprika en champignons toe en roerbak 4 minuten op een matig vuur.
Kruid met peper, zout en het paprikapoeder.

Hak ondertussen de peterselie fijn.
Voeg de room toe aan de groenten en roer goed door elkaar.
Voeg nu de gebakken runderreepjes terug toe en laat nog 1 minuut doorwarmen.
Serveer met de rijst en werk af met peterselie.

< Alle recepten

Bioboerderij 't Schop maakt gebruik van cookies.

We gebruiken noodzakelijke cookies om onze website goed te laten werken. Met jouw toestemming plaatsen wij statistische cookies die worden gebruikt om de website te testen en te verbeteren. Als je marketingcookies accepteert delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Geef hieronder aan welke categorie cookies we mogen plaatsen.

Lees meer

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Lees meer

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.