Ingrediënten (4 personen):
150 g rijst
1 rode paprika
250 g champignons
350 gr. runderreepjes
2 kl paprikapoeder
10 g bladpeterselie
1 beetje lichte room/ creme fraiche
1 el boter
peper en zout
Bereidingswijze:
Kook de rijst volgens de aanwijzing op het pak.Roer de rijst los met een vork.
Snij de rode paprika in reepjes. Snij de champignons in plakjes.
Smelt de boter in de pan en roerbak de reepjes rundersteak 2 minuten op hevig vuur.
Schep uit de pan en bewaar onder aluminiumfolie.
Voeg nu de paprika en champignons toe en roerbak 4 minuten op een matig vuur.
Kruid met peper, zout en het paprikapoeder.
Hak ondertussen de peterselie fijn.
Voeg de room toe aan de groenten en roer goed door elkaar.
Voeg nu de gebakken runderreepjes terug toe en laat nog 1 minuut doorwarmen.
Serveer met de rijst en werk af met peterselie.